Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Kokemuksia Sateenkaari-kodista
On ollut lottovoitto saada äiti tällaiseen hoitopaikkaan. Voimme suositella!
Asukas Sirkka / 2 tytärtä

Iäkäs äitimme on saanut erinomaista hoitoa Sateenkaari-Kodissa, elämänsä viimeisinä vuosina.
Asukas Juulia / kaksi tytärtä

Me omaiset olemme erittäin tyytyväisiä, kun Seija on päässyt Sateenkaari-Kotiin hoitoon. Henkilökunta on asiansa osaavaa, ystävällistä ja huomaavaista. He suhtautuvat asukkaisiin kunnioittavasti. Henkilökuntaa on riittävästi. Toiveet otetaan huomioon. Ympäristö on kodikas ja hyvin hoidettu. Tunnelma kodissa on hyvä ja rauhallinen. Tuntuu, että omainen on ”kotona”.

Meillä omaisilla on turvallinen olo, kun tiedämme, että omaisemme saa parhaan mahdollisen hoidon.
Asukas Seija / Raili


Annan tarina:

Äitini 10 vuoden asumista myötä eläneenä, voin todeta, että Sateenkaari- koti on ollut hänelle oikea paikka viettää elämänsä ”ehtoo”. Pitkän asumisen myötä paikasta on tullut hänelle oikea koti, melkein samalla lailla kuin aiemmat kodit Tapiolassa, Suvisaaristossa, Munkkiniemessä…

Alku ei ollut helppo. Lähtö ”laitoshoitoon” 90- vuoden iässä, kaiken aina itse tehneenä, oli hänelle vastenmielinen, melkein kuoleman tuomio.

Kotona oleminen, avusta huolimatta kävi kuitenkin mahdottomaksi ja parin sairaala reissun jälkeen, muutto oli väistämättä edessä. Paikaksi valikoitui, lähinnä oma huone vaatimuksen perusteella, Sateenkaari-koti. Äitini ”vaikean” luonteen johdosta odotukset helppoon kotiutumiseen ei olleet suuret.

Äitini yrittikin, kaikin tavoin, vastustaa ”viihtymistä”, asennoitumalla kaikkeen vastustaen ja osoittamalla ”viihtymättömyytensä” kaikin tavoin.

Häneen suhtauduttiin kuitenkin, alusta alkaen, ymmärtävästi, ystävällisesti ja yksilöllisesti.

Henkilökunta antoi Äitini rauhassa käydä oman ”taistelunsa”, ja nyt 100-vuotis päivän lähestyessä, taistelussa on saavutettu ainakin välirauha.

Sateenkaari-koti-ajaksi en odottanut pitkää aikaa, ottaen huomioon mikä Äitini kunto lähtötilanteessa. Hyvän hoidon myötä Äitini kunto kuitenkin, vastarinnasta huolimatta, kohentui ja on säilynyt kaikki nämä vuodet. Kiitos tästä kuuluu ystävällisille ja ammattinsa osaaville ja ennen kaikkea välittäville hoitajille.

Tänään minun on helppo käydä Äitiäni katsomassa, kun tiedän, että Sateenkaari-koti on hänen kotinsa, missä hän voi turvallisesti asua ja mihin voin myös itse mennä, koska tahansa, kuin menisin hänen omaan kotiinsa.
Anna 99 vuotta & tytär Anne- Marie

Sateenkaari-Koti Oy | Teirinpiha 5 | 02770 Espoo | Puh. 09-8636604 | Mobiili

  näytä normaaliversio » Ylös