Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

HenkilökuntaHenkilökunta on sosiaali- tai terveydenhuollon koulutuksen saaneita, ammattilaisia: lähihoitajia, sosiaalikasvattaja ja terveydenhoitaja. Meillä on kaksi vakiyökköä. Henkilökunta on työhönsä sitoutuneita ja motivoituneita. Vaihtuvuus henkilökunnassa on hyvin pientä. Henkilökunta on työhönsä sitoutunutta ja motivoitunutta. Heidän ammatillista kehittymistään ja hyvinvointiaan tuetaan täydennyskoulutuksella. Yhteishenkeä tuetaan myös yhteisin tapahtumin ja tempauksin. Henkilökuntamitoitus on riitävä, yli minimimitoitusten selkeästi.

Keväällä 2013 tehdyssä asukas / omaistyytyväisyyskyselyssä kerrottiin henkilökunnan olevan ystävällistä ja palvelualtista, ja että henkilökuntaa on riittävästi.

Meillä käy Espoon kaupungin tarjoama omalääkäri kerran kahdessa viikossa ja on tavoitettavissa tarvittaessa. Laboratoriokokeet ottaa hoivakodin terveydenhoitaja ja yhteistyötä tehdään Samarian terveysaseman kanssa.
Sateenkaari-Koti Oy | Teirinpiha 5 | 02770 Espoo | Puh. 09-8636604 | Mobiili

  näytä normaaliversio » Ylös