Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

AsukkaatTällä hetkellä kaikki asukkaat ovat Espoosta ja Kauniaisista. Asukkaina on nyt espoolaisia rouvia, sekä yksi rouva Kauniaisista. Asukkaat ohjautuvat meille Espoon ja Kauniaisten kaupunkien sosiaali- ja terveystoimen kautta. Yleensä hoitosuhteemme ovat varsin pitkiä ja paikkoja vapautuu vuosittain 1-2. Asukkaiden keski-ikä tammikuussa 2014 oli 89- vuotta

Kunnat järjestävät ympärivuorokautista hoiva-asumista niille ikäihmisille, jotka eivät enää voi asua omassa kodissaan. Hoiva-asumiseen hakeudutaan ottamalla yhteyttä oman alueen kotihoitoon tai sairaalahoidon aikana sairaalan hoitotiimin kautta. Kaikille hoiva-asumista hakeville tehdään palvelutarpeen arviointi. Sen perusteella tehdään päätös hoiva-asumisen tarpeesta ja järjestetään tarpeita vastaava hoivapaikka. Hoivakodissa voi parhaimmillaan asua elämänsä loppuun saakka, tutuksi käyneessä turvallisessa ympäristössä, joka tarjoaa asukkaan tarvitseman hoidon ja tuen.
Sateenkaari-Koti Oy | Teirinpiha 5 | 02770 Espoo | Puh. 09-8636604 | Mobiili

  näytä normaaliversio » Ylös